Peo/pulmamenüü II
Menüü
Menüüd serveeritakse buffeelauana aastaringselt. Toidu kogus inimese kohta 1200g
Soe toit:
Salatid:
Hind ühele inimesele 19,30+km
Miinimumtellimus 30 inimest.
KÜSI PAKKUMIST: info@pohjalacatering.ee
Soe toit:
- Barbecue sea sisefilee mustsõstra-punase veini kastmega 120g
- Madalal tulel küpsetatud portobello kana 120g
- Parmesani ja ürtidega küpsetatud tursafilee, valge veini kaste, beurre blanc 120g
- Klassikaline ratatouille mustade oliividega 100g
- Porru ja punase sibulaga röstitud ahjukartul 160g
Salatid:
- Traditsiooniline kartulisalat 100g
- Koorene brokkoli-oa salat värskete ürtidega 60g
- Värske roheline salat fenkoli ja selleriga 60g
- Tuunikala suupiste ürdi salsa ja punase tšilliga 30g
- Peedi ja mädarõikaga marineeritud graaviforell 30g
- Suitsukala suupiste marineeritud sibula ja kapparitega 30g
- Marineeritud kaheksajalg salsa rosso ja aioli kreemiga 20g
- Barbecue veisefilee punase sibula tšatniga 40g
- Suitsukana-porru quiche Cheddar juustuga 30g
- Barbecue sealiha rull kuivatatud ploomi ja kirsi kastmega 40g
- Tomat ja pühvli mozzarella basiiliku, värske pesto ja balsamico kreemiga 50g
- Värske soolakurk 50g
- Bruschetta virsiku, basiiliku mee ja kitsejuustuga 30g
Hind ühele inimesele 19,30+km
Miinimumtellimus 30 inimest.
KÜSI PAKKUMIST: info@pohjalacatering.ee