Jõulumenüü

Jõulumenüü
Menüü
Menüüd serveeritakse november 2017-veebruar 2018 buffeestiilis.  

Soe toit:
  • Röstitud seakints apelsini glasuuri, punase veini kastme ja pohla-pirni ning õunamoosiga 140g
  • Parmesani ja ürtidega küpsetatud tursafilee, beurre blanc 140g
  • Mooritud punane kapsas jõuluvürtsidega 120g
  • Ahjus röstitud kartul ja köögiviljad tüümianiga 200g
Salatid:
  • Rebitud veiseliha salat riisinuudlite, seesami kastme ja köögiviljadega 75g
  • Traditsiooniline kartulisalat 75g
Kala:
  • Punapeediga marineeritud muna, heeringa tartari ja kaaviariga 35g
  • Tursamaksa paté vahvli koonuses murulauguga 30g
  • Graavilõhe duo mädarõika-forellimarja dipiga 30g
Liha:
  • Röstbiif Korea porgandisalati ja magusa sinepiga
  • Rebitud sealiha mini tortilla kahe kapsa coleslaw salatiga 40g
  • Kanaliha yakitori vardad 30g
 Vegetaar:
  • Kitsejuustu nougat käsitöö peedi õhikul 30g
  • Suupiste ratatouille kreemi ja ürdi majoneesiga 30g
  • Mini spinatistruudel 30g
Lisandid:
  • Bread station, ehk valik värskeid kiviahju saiasid
  • Peedikreem 8g, porgandihummus 8g, ürdikreem 8g


Hind ühele inimesele alates 18,90 + km
Miinimumtellimus 30 inimest.
KÜSI PAKKUMIST: info@pohjalacatering.ee