PÜSTIJALA Eelkõige püstijala sündmustele sobivad erilahendused, kus meie pea- ja vanemkokad külaliste silme ees toitusid valmistavad ja serveerivad.
VISUAAL JA SETUP Kokkade stationid on taaskord üks Põhjala Catering eripäradest, mille Eesti turule tõime mõni aasta tagasi. Soojad toidud väljastame soojalampide alt ning külmad road serveerime personaalselt väikeste restorani stiilis eelroogadena, mida kutsume a la carte külmaks buffeeks. See tähendab, et road on serveeritud küll eraldi lauale, kuid portsjoneeritult ja eraldi dekoreerituna. Meil on väga kaunis ja meie enda poolt disainitud sisseseade loomaks erinevatesse keskkondadesse kõrget kulinaarset taset väljendavaid station tüüpi väljastussaari. Seda nii külmade kui soojade roogade puhul. Kasutame värvilisi restorani disainnõusid toidu serveerimisel. Kõiki roogasid on püstijala sündmuste puhul võimalik mugavalt süüa ainult kahvliga.
Menüü hind külmad starterid + soojad pearoad 30-80€+km