PARIM EESTIS Põhjala Catering on koguni viimasel 5. aastal valitud Eesti parimaks pulmatoitlustajaks. Täname kõiki külalisi ja korralduspartnereid hea koostöö ning suure usalduse eest.
KOGEMUS Meie ettevõtte kompetents ja projektijuhtide kogemus sisaldab üle 500 kõrgtasemel pulma toitlustamist. Mitmete projektide puhul on meid kutsutud ka Eestist välja.
PERSONAALSUS Pulmade toitlustuslahendusi oleme teinud pea igas formaadis. Kõige levinumad on buffeestiilis ja a la carte pulmad ehk käikudega õhtusöögid. Kõik pulmad ja pruutpaarid on meie jaoks unikaalsed. Usume et pulm ei ole koht, kus toitlustus saaks olla “keskpärane” ja seetõttu on meie eripäraks hoolikalt planeeritud toitlustuslahendused, mis arvestavad iga peo nüansse ning peegeldavad pruutpaari olemust ja soove. Põhjala Catering on pulmade haute couture.
MILLEST ALUSTADA ?
Pulmade toitlustamise planeerimisel soovitame alustada meie päringuvormi täitmisega, mille kaudu saame esmase sisendi, et näidispakkumine koostada. Meie menüüvalik on pidevas muutumises, arvestades hooajalisust ning seetõttu ei väljasta me nn “nimekirjasid” menüüdest.
Lisaks õhtusöögile soovitame kindlasti mõelda järgneva peale:
– tervitussuupisted saabumisel
– kui pulmapäeva algus ehk külaliste kogunemine (nt tseremooniale) on rohkem kui 4h enne õhtusöögi algust vajavad külalised kindlasti ka süüa-juua varem. See võib olla nii toekam suupiste, pruudi lemmik salat kui ka mõni pruutpaari näiteks eriroog, mida esimesel kohtumisel söödi. Joogi poole pealt võib saabumisel serveerida nt vett, käsitöö limonaade.
– hilisõhtused suupisted ehk midnight snack. Varahommikuni kestvatel pulmapidudel soovitame serveerida lisaks õhtusöögile ka hilisõhtused snäkid.
– meie buffeemenüüd katavad ära peamised toidutalumatused ja vegan kui ka vegetaarsed valikud. Küll aga soovitame kindlasti meile mainida kui külaliste seas eritoitujaid esineb
– lapsed, teavitage meid kui õhtusöögil osaleb ka lapsi ja mis on nende toitumiseelistused
Menüü esimese versiooni sobivusel ootame Teid juba meie juurde degustatsioonile, et lõplikud detailid läbi rääkida ja maitsed läbi proovida.