Peo/pulmamenüü II

Peo/pulmamenüü II
Menüü
Menüüd serveeritakse buffeelauana aastaringselt. Toidu kogus inimese kohta 1200g

  Soe toit:
  • Barbecue sea sisefilee mustsõstra-punase veini kastmega 120g
  • Madalal tulel küpsetatud portobello kana 120g
  • Parmesani ja ürtidega küpsetatud tursafilee, valge veini kaste, beurre blanc 120g
  • Klassikaline ratatouille mustade oliividega 100g
  • Porru ja punase sibulaga röstitud ahjukartul 160g
  Külmlaud:
  Salatid:
  • Traditsiooniline kartulisalat 100g
  • Koorene brokkoli-oa salat värskete ürtidega 60g
  • Värske roheline salat fenkoli ja selleriga 60g
Kalaroad:
  • Tuunikala suupiste ürdi salsa ja punase tšilliga 30g
  • Peedi ja mädarõikaga marineeritud graaviforell 30g
  • Suitsukala suupiste marineeritud sibula ja kapparitega 30g
  • Marineeritud kaheksajalg salsa rosso ja aioli kreemiga 20g
Liharoad:
  • Barbecue veisefilee punase sibula tšatniga 40g
  • Suitsukana-porru quiche Cheddar juustuga 30g
  • Barbecue sealiha rull kuivatatud ploomi ja kirsi kastmega 40g
Taimetoidud:
  • Tomat ja pühvli mozzarella basiiliku, värske pesto ja balsamico kreemiga 50g
  • Värske soolakurk 50g
  • Bruschetta virsiku, basiiliku mee ja kitsejuustuga 30g
 

Hind ühele inimesele 19,30+km
Miinimumtellimus 30 inimest.

KÜSI PAKKUMIST: info@pohjalacatering.ee