Peo/pulmamenüü

Peo/pulmamenüü
Menüü
Buffeemenüü (toidu kogus inimese kohta 1030g):

Soe toit:

• Värskete ürtidega küpsetatud kohafilee, lobster bisque ja sinimerekarbid 140g

• Barbecue sea sisefilee virsiku-tšilli kastmega 140g

• Küpsetatud lillkapsas ja brokkoli tomati-ürdi marinaadis 120g V

• Värske keedetud kartul tillivõiga 180g L;VT

Salatid:

• Lõhe sashimi salat musta kinoa, spinati, vutimuna ja sidruni kastmega 50g

• Kartulisalat suitsumajoneesiga 50g L

• Värske roheline salat nõgese pesto, parmesani ja maasikatega 50g

Kala:

• Ahi tuunikala carpaccio matcha tee, vanilli-õunasalati ja miso kreemiga 40g

• Mustikatega marineeritud graavilõhe mündi kastme ja valge redisega 40g

• India pähkli kreem tuhakoonuses, suitsutursk 25g G

Liha:

• Käsitöö parfee viski ja mee marinaadis pirni ja karamelliseeritud mandlitega 40g L

• Barbecue röstbiif sous vide kurgi, hapukoore kreemi ja sinepiga 40g

Vegan:

• Rohelised oad maapähklite, seesamiseemnete ja sidrunheina kastmega 40g V

• Valge veiniga küpsetatud portobello, hernekreem ja punase sibula moos 40g L;VT

• Karamelliseeritud bataat, mango kaste ja tomati tšatni 40g

Lisandid:

• Bread station, ehk valik kiviahju saiasid ja leibasid, maitsevõi G;L

 

V= vegan, VT=vegetaar, L= sis. laktoosi, G= sis. gluteeni

 
Hind ühele inimesele alates 19,70+km
Miinimumtellimus 30 inimest.  
KÜSI PAKKUMIST: info@pohjalacatering.ee