Peo/pulmamenüü

Peo/pulmamenüü
Menüü
Menüüd serveeritakse buffeelauana aastaringselt.

Buffeemenüü (toidu kogus inimese kohta 1050g):

Soe toit:
  • Värskete ürtidega küpsetatud kohafilee, lobster bisque ja sinimerekarbid 140g
  • Madalal tulel küpsetatud veise põsk, bordelaise kaste ja mustsõstra pärlsibul 140g
  • Küpsetatud talvekapsas sidruni, dijon sinepi ja lavendlisiirupiga 120g V
  • Dauphinois kartuli gratään vahemere ürtidega 180g L;VT
Salatid:
  • Põhjamaa metsaseene salat värske kartuli ja rohelise sibula hapukoorega 50g L;VT
  • Lõhe sashimi salat musta kinoa, spinati, vutimuna ja sidruni kastmega 50g
  • Marineeritud punane kapsas, kirsstomati, kikerherneste ja India pähkli kastmega 50g V
Kala:
  • Ahi tuunikala carpaccio matcha tee, vanilli-õunasalati ja miso kreemiga 40g
  • Mini pliinid, pohladega marineeritud graaviõhe, mädarõika kastme ja marja pärlitega 40g G;L
  • Heeringas koduse konjaki-sinepikastmega, munasalat värske soolakurgiga 40g
Liha:
  • Käsitöö küüliku-brändi parfee, punase sõstra geel, käsitöö maisiõhik 40g L
  • Barbecue röstbiif tuunikala kastme, küpsetatud kapparite ja tšilli-mango kaaviariga 40g
Vegan:
  • Rohelised oad maapähklite, seesamiseemnete ja sidrunheina kastmega 40g V
  • Valge veiniga küpsetatud portobello, hernekreem ja karamelliseeritud sibul 40g L;VT
  • Rautsi talu mitmevärvilised peedid, roheline salat ja mandariinid 40g V
Lisandid:
  • Bread station, ehk valik kiviahju saiasid ja leibasid, maitsevõi G;L
V= vegan, VT=vegetaar, L= sis. laktoosi, G= sis. gluteeni  

Hind ühele inimesele alates 19,70+km

Miinimumtellimus 30 inimest.

  KÜSI PAKKUMIST: info@pohjalacatering.ee