Peo/pulmamenüü

Peo/pulmamenüü
Menüü
Menüüd serveeritakse buffeelauana aastaringselt.

Buffeemenüü (toidu kogus inimese kohta 1000g):
Soe toit:
  • Küpsetatud meriahven 120g, apelsini-sidruni beurre blanc 20g
  • Liivimaa lihaveise antrekoot 120g, tšilli-kookose kaste 15g
  • Punased läätsed tomati-kookose kastmes 120g
  • Kruubid, roheline koorekaste, spinat, kale kapsas ja sibul 120g
Salatid:
  • “Tee ise farmeri salat” ehk värsked salatilehed 30g, valik kirsstomateid 50g ja kastmed: vaarika vinegar, sidruni vinegar, punase veini ja mee kaste, dijon kaste, hibiskuse tšatni
  • Caesari hummuse salat, muna ja peekoniga 50g
Liha:
  • Veise südame tataki köögivilja padjal 30g
  • Käsitöö paté hooajalise lisandi, mandlite ja riisi õhikuga 30g
  • Röstbiif, mooritud jõhvikad, kuningservik 40g
Kala:
  • Kookose terriin krabiliha, heeringa kaaviari ja suitsulõhega 45g
  • Makrelli carpaccio, redis, passioon, sidrunikreem 30g
  • India pähkli kreem vahvlikoonuses, suitsukala 25g G;L
Taimetoit:
  • Taimne “kookospekk” tuha käsn, kurgivee kaaviar 25g (VEGAN)
  • Polenta kook ja seene duxelle 40g (VEGAN)
  • Meega röstitud peedi trio, siruni vinegar, pähklisegu 40g (VEGAN)
Lisandid:
  • Bread station ehk valik kiviahju saiasid ja leibasid, maitsevõi 10g G;L
 
G= sisaldab gluteeni, L= sisaldab laktoosi

Hind ühele inimesele alates 19,90+km

Miinimumtellimus 30 inimest.
  KÜSI PAKKUMIST: info@pohjalacatering.ee