EV 100 erimenüü

EV 100 erimenüü
Menüü
Spetsiaalselt Eesti Vabariigi 100. aastapäevaks valminud eestipärane gurmeemenüü

Soe toit:
  • Küpsetatud tursafilee kadakamarja kastmega 120g (G,L)
  • Madalal tulel küpsetatud sea sisefilee mustsõstra-punase veini kastmega 120g (G,L)
  • Suitsutatud juurvilja raguu (kaalikas, porgand, pastinaak, peet) 140g (V,G,L)
  • Lillkapsa vorm 140g (V,G,L)

  • Salatid:
  • Aedoa salat praetud broileri südame ja sinepi-ürdi dressinguga 50 (G,L)
  • Suitsutatud tursa salat kodujuustu kirsstomatitega 50 (G)

  • Liha:
  • Sous vide kanafilee marineeritud peedi, astelpaju kreemi ja sinepiseemnetega 30g (G,L)
  • Liivimaa lihaveise röstbiif pohlade, marineeritud kaalika ja porgandi ning kalja moosiga 40g (G,L)
  • Pardimaksa paté peekoni, musta leiva chipsi ja õuna geeliga 30g

  • Kala:
  • Kartuli confit räimefilee, sibula salsa ja vürtsika peedipuruga 35g (G,L)
  • Kama bliin graavilõhe, ürdisinepi ja tilli kaaviariga 35g
  • Ahvenatrühvel paneeritud tatra popkorniga ja munakastmega 30g (G)

  •  Vegan:
  • Küpsetatud shampinjon porgandikreemi, röstitud sibula ja tilli tolmuga 20g (V,G,L)
  • Vegan kasukas kartuli, porgandi, soolatud baklažaani ja peediga 30g (V,G,L)

  •  Lisandid:
  • Bread station, ehk valik värskeid kiviahju saiasid ja leibasid
  • Peedikreem 8g, porgandihummus 8g, ürdikreem 8g


  • Hind ühele inimesele alates 18,90 + km
    Miinimumtellimus 30 inimest.
    KÜSI PAKKUMIST: info@pohjalacatering.ee